Vileda Professional - Karb.hu

Tartalomhoz ugrás

Vileda Professional

Értékesítés > Takarítás technológia
Cégünkről
 
A Vileda Professional takarítási megoldásokat és innovatív rendszereket kínál professzionális felhasználóknak. Az elmúlt több mint 30 év alatt megtapasztaltuk, hogy a különböző környezetben működő professzionális felhasználóknak milyen igényei vannak. Megoldásokat ajánlunk, amelyek segítenek gyorsabban, hatékonyabban és alacsonyabb összköltséggel takarítani.
 
 
Egy erős partner

Ma a Vileda Professional 16 országban működik értékesítési irodával és hozzávetőlegesen 300 munkatárssal dolgozik. A központ Németországban, Weinheimben van, közel a Freudenberg Kutatási és Fejlesztési Centrumhoz.A Vileda Professional dizájn filozófia – okosan kiegyensúlyozott termék szerkezet
A Vileda Professional filozófiája nem a meglévő követése, hanem intelligens termékek és rendszerek iránymutató tervezése. A legkisebb szövet darabtól a jövő takarításának a víziójáig mindennek ezt kell képviselnie. Az eredmény tiszta forma és sima átmenet az okosan kiegyensúlyozott ergonómia, esztétika és funkcionalitás kritériumai között. A felhasználó számára ez vonzó terméket jelent kiemelkedő ergonómiával.
Megéri a Vileda Professional termékeit, megoldásait kipróbálni, tesztelni. Az a megoldás, ami segíti a környezete higiéniáját magas színvonalon tartani, az üzleti tevékenységét tartja egészségben.
Vízminőség
Karbantartás
Környezet
Professzionális  karbantartási  megoldások

4700 Mátészalka, Tompa M. utca 7.

Környezet
Vízminőség
Karbantartás
Tel.: +36/30 966-4647
e-mail: akarb.hu@gmail.com
4700 Mátészalka, Tompa M. utca 7.

4700 Mátészalka, Tompa M. utca 7.

Vissza a tartalomhoz