Ózonos fertőtlenítés - Karb.hu

Tartalomhoz ugrás

Ózonos fertőtlenítés

Szolgáltatások > Fertőtlenítési megoldások

Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, ózonos szagtalanítás
Az ózonról
Az ózongenerátorok kitűnő segítséget nyújtanak az erős, nehezen hozzáférhető és eltüntethető szagok-illatok tökéletes kivonásában, a helyiségek, autó belterének teljes higiénia kezelésében. Kutya, macska által okozott allergiák megszüntetésében és a bogarak, pókok megsemmisítésében.
Az ózonkezeléshez semmiféle adalékanyag használata nem szükséges.
Az ózonkezeléshez tárgyak elmozdítása vagy elpakolása nem szükséges, csak az élő növények ideiglenes áthelyezése javasolt. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges.

A kezelés előnyei:
 
- Teljes szagtalanítás, étel, állat, dohányzás, doh, szennyvíz szag stb.
- Teljes penésztelenítés, penészspók, atkák megsemmisítése.
- Teljes baktericid-virucid-fungicid, alergén kezelés.

Klímafertőtlenítés

A klímaberendezések folyamatos használata során a benne található szűrők elhasználódhatnak, valamint a rendszer belső részein letapadó szennyeződések sok kellemetlenséget tudnak okozni.
Ezek képezhetnek kellemetlen szagokat és olyan allergiát (szemgyulladás, orrdugulás)
kiváltó anyagokat juttathatnak a légtérbe a használa során, melyek akár további egészségügyi problémákhoz vezethetne.  
Ezért fontos ezen rendszerek megfelelő  karbantartása és tisztítása
Legionella
Az ózongenerátorai által nyújtott vegyszermentes tisztítási mód ezekre a problémákra mind megoldást nyújt. Használható akár az otthon beszerelt klímaberendezésekhez, akár gépjárműben lévő rendszerekhez, központi klímarendszerekhez.
Penészmentesítés
A nem megfelelő szigetelés és a szellőztetés során kialakuló penészgomba megtelepszik minden olyan felületen, amely nyirkos, vízzel érintkezik vagy folyamatosan párának van kitéve. Az általuk kibocsájtott spórák a finom porral elkeveredve megtapadhatnak bárhol. A lakás légterében így akár a folyamatos belégzés mellett, allergiát, orrdugulást, köhögést és bőrirritációt vagy akár léguti megbetegedéseket, asztmás rohamot okozhatnak. Ezek alapján érthető, hogy a penésznek nincs helye az ember közvetlen környezetében.
Ózongenerátoros tisztítási folyamat során a penészgomba teljes mértékben elpusztul, az általa kiváltott negatív tényezőktől teljes mértékben megszabadulunk. Ahhoz, hogy az eredmény tartós legyen, kezelés után érdemes megnézni a szigetelést, valamint olyan kezelőanyagok használatát melyek megakadályozzák a penész újbóli kialakulását
Szagtalanítás
Az eddig említett hatásai mellett, kiválóan alkalmazható szagsemlegesítésre. A már említett dohányfüst okozta szag, a pincék dohos szaga, a lakásban élő emberek vagy akár állatok által keltett kellemetlen szag mind megszüntethető ózonos tisztítás segítségével. A kellemes szagmentes légkör elengedhetetlen ahhoz hogy az ember közérzete teljes mértékben rendben legyen. Arról nem is beszélve, hogy a huzamosabb ideig fent álló kellemetlen illat beleivódhat a bútorok kárpitjába valamint ruhákba, párnákba, takaróba, minden szövet vagy bőr alapú anyagba.  
Kárpittisztítás
A kellemetlen szagok mint például a cigaretta füst valamint a mindennapos használat során kaialkut állot szag, még megfelelő szellőztetés mellett is bent ragadhat a légterében, ez pedig huzamosabb idő után beleivódik a kárpitba.
Ózongenerátoros tisztítás segítségével, a megtapadt baktériumok, vírusok atkák, pollen könnyen eltávolíthatók, és a folyamat után a megfelelő szellőztetést követően, kellemes friss illatú, kórokozó mentes kárpit felületet kapunk.
A tisztításhoz használt eszköz nem csak személyautókban használható, a lakásban ugyanúgy megfelelő berendezés lehet a fertőtlenítéshez. Bútorokba, párnákba, függönyökbe, ülőgarnitúrákba az évek során beleivódott kórokozók, eltávolíthatók, a cigarettafüst által okozott kellemetlen nikotinos füst szag pedig teljesen megszüntethető, így biztosítva tiszta, és egészséges lakást.
Munkamenet:
A kezelés 1-3 órát vesz igénybe, plusz óránként fél órás pihentetéssel.
A készülék autómatikusan elvégzi!
Biztonság.
Mivel az ózon a klór 600-3000 szeresével fertőtlenít, a kezelés előtt a kisálatokat,növényeket el kell távolítani!
A lakást el kell hagyni és biztosítani hogy a fertőtlenítés alatt senki ne juthasson be!
A helyiség berendezésében,semmilyen kárt nem tesz!
A fertőtlenítés végén a gépeket eltávolítjuk és egészséges biztonságos környezetet adunk át!
Vízminőség
Karbantartás
Környezet
Professzionális  karbantartási  megoldások

4700 Mátészalka, Tompa M. utca 7.

Környezet
Vízminőség
Karbantartás
Tel.: +36/30 966-4647
e-mail: akarb.hu@gmail.com
4700 Mátészalka, Tompa M. utca 7.

4700 Mátészalka, Tompa M. utca 7.

Vissza a tartalomhoz